Auto nieuws

Geld besparen bij het kopen van een nieuwe of gebruikte auto houdt in dat je naar meer kijkt dan alleen de stickerprijs.

Geeft u graag geld weg? Velen van ons doneren aan goede doelen, maar nieuwsflits! – autodealers zijn geen liefdadigheidsinstellingen. Er is geen reden waarom u hen meer zou betalen dan nodig is voor uw volgende auto. En u hoeft ook geen medelijden met hen te hebben.

Autohandelaars zijn slimme zakenmensen, experts in hun vak. Ze zullen de deal niet doen, tenzij het op een of andere manier, goed voor hen is. Het is in uw beste belang om dezelfde houding aan te nemen bij het kopen van uw volgende auto.

Dealers hebben tal van manieren waarop zij autokopers overhalen om meer geld uit te geven dan ze nodig hebben om een auto te kopen. Ze hebben een minimumprijs die ze niet zullen gaan onder, maar ik garandeer u een ding, ze zullen proberen om zo veel als ze kunnen op elke deal te maken.

Bovendien is de aankoopprijs niet de enige kostenpost wanneer u een nieuwe of gebruikte auto koopt. In dit artikel, AutoCheatSheet.com gaat vijf eenvoudige auto kopen tips die echt werken te delen. Zullen ze u duizenden besparen? Dat hangt af van wat voor soort voertuig je koopt, maar het meest waarschijnlijk ja. En als u tot het einde leest, hebben we misschien zelfs een bonustip voor u.

1) Langzamer rijden
Als er een super geheime, zilveren kogel auto kopen tip, dit zou het zijn. Ooit afgevraagd waarom dealerships kijken de manier waarop ze doen? Met al die kleurrijke ballonnen, slingers en spandoeken overal. Makkelijk te vergelijken met een casino of een menselijke vliegenval. De dealers willen dat je “even binnenwipt” om gewoon een kijkje te nemen. Onvoorbereid en onwetend over hoe een auto te kopen is het ergste wat je zou kunnen zijn bij een bezoek aan een dealer.

Het kopen van een nieuwe, of nieuwere, auto is een spannende aangelegenheid. Uw oude wielen hebben u goed gediend, hopelijk toch, maar het is tijd voor iets beters. Je kijkt ernaar uit om die glimmende nieuwe auto voor je huis te parkeren en je weet dat vrienden, buren en familie onder de indruk zullen zijn. Maar zullen ze ook zo onder de indruk zijn als ze horen dat je de hoofdprijs hebt betaald?

Waarschijnlijk niet, en dat is een goede reden om het wat rustiger aan te doen. Een impuls koper krijgt nooit een geweldige deal. Je ziet een prachtige auto op het terrein, je loopt de showroom in en zegt dat je hem moet hebben. De verkoper weet dat je zult betalen wat hij vraagt.

Dus doe het rustig aan. Neem je tijd. Er zijn veel mooie auto’s, dus je hoeft je niet te haasten om die auto te kopen die je net bij de dealer zag staan. Laat je ook niet meeslepen door de speciale verkoopacties die je op TV of op het internet ziet geadverteerd. Neem in plaats daarvan een paar dagen de tijd om uit te zoeken wat voor soort auto het beste bij u past. Kijk naar uw budget en bereken wat u zich kunt veroorloven. Alleen dan bent u in een positie om te beginnen met het bezoeken van autodealers.

Krijg de beste nieuwe auto prijs online.

2) Krijg een vooraf goedgekeurde autolening online
De meeste autokopers financieren hun aankoop, en de dealer zal zeer blij zijn om u te helpen dat geregeld te krijgen. Heb je je ooit afgevraagd waarom? Het is omdat ze er geld aan verdienen. In feite verdienen ze geld aan financiering op twee manieren. Ten eerste, ze krijgen vaak commissie op elke lening die ze faciliteren. En ten tweede zullen ze de rente een paar punten verhogen ten opzichte van wat jij moet betalen.

En als je denkt dat dat niet veel voorstelt, bedenk dan dit: op een lening van $25.000 gespreid over vijf jaar kan een extra 2% je meer dan $1.000 kosten.

Dus dit is wat u doet: u neemt contact op met een geldschieter, misschien meer dan één, en laat u vooraf goedkeuren voor een lening. Op die manier weet u voor welk rentetarief uw kredietwaardigheid u in aanmerking komt. U zult ook te weten komen of je op het punt om jezelf te rekken voor een grotere lening dan je echt kunt veroorloven.

Voor de beste auto lening tarieven van toepassing met online kredietverstrekkers. Ze zijn snel, gemakkelijk en kan direct worden gedaan vanaf uw mobiele apparaat of computer.

Myautoloan zal zoeken en vind je het beste tarief met maximaal vier verschillende kredietverstrekkers. Als u worstelt met een minder dan uitstekend krediet, is 1800FreshStart misschien de dienst waarnaar u op zoek was.

Zodra u uw lening informatie in de hand hebt. U zult nu een hefboomeffect hebben op de financiële afdeling van een dealer. Laat ze niet weten wat je bent goedgekeurd voor, of op, meteen. Vraag hen wat ze kunnen krijgen u goedgekeurd op. Luister aandachtig en maak een beslissing. Als ze uw huidige tarief kunnen verslaan, ga dan met hen in zee en zo niet, ga dan voor uw voorafgaande goedkeuring.

3) Vergelijking winkel met behulp van gratis online prijsopgaven
U waarschijnlijk winkel rond voor gas, waarom zou je niet hetzelfde doen voor een auto? Tenzij u in de markt bent voor iets zeer ongewoons, een Maserati of Lamborghini bijvoorbeeld, zullen er veel op de markt zijn. Zodra u precies weet wat u wilt, bekijk dan de online inventaris bij lokale dealers. Stuur dan e-mails waarin je uitlegt waarin je geïnteresseerd bent en vraag naar hun beste prijs. De meesten reageren graag, want handelen via het internet bespaart hen tijd en geld.

Het is echter een vergissing om alleen met dealers te werken. Er zijn verschillende online verwijzingswebsites die u zullen helpen de auto te vinden die u wilt. De vier die ik ten zeerste aanbeveel zijn Ryde Shopper, Edmunds, Motor Trend en Cars Direct.

Er zijn verschillende andere zeer bekende verwijzingsdiensten online. Echter, veel van hen hebben zich stiekem naar de kant van de dealers gekeerd nadat ze in de loop der jaren onder druk zijn gezet. Dit is de reden waarom wij ze niet meer zullen aanbevelen aan onze lezers.

Je hoeft alleen maar de gegevens van je droomauto in te typen en ze laten je zien wat er in de buurt te koop is. Vanaf daar is het een simpele klik om contact op te nemen met de verkoper en een prijsopgave te krijgen. U zult willen verzamelen zo veel citaten als je kunt krijgen op dit moment. Maak je geen zorgen, kunt u zo veel citaten op zo veel auto’s als je kiest, ze zijn beide 100% gratis diensten.

Eenmaal gewapend met citaten, beginnen met ze tegen elkaar uit te spelen. Nogmaals, vasthouden aan e-mail, beleefd zijn, en erachter te komen wie bereid is om u de beste prijs. (U wilt echter appels met appels vergelijken, dus vooral bij het kopen van een gebruikte auto, moet u rekening houden met de staat van het voertuig). Ga echter niet eindeloos heen en weer, want elke dealer heeft een minimum waar ze niet onder zullen gaan.

Als u meer wilt leren over hoe u dealers tegen elkaar uitspeelt om een betere prijs te krijgen. U kunt mijn artikel lezen over hoe te onderhandelen met autodealers via e-mail. Er zijn zelfs een paar e-mail sjablonen die je kunt kopiëren en plakken voor jezelf.

Tags: Wij kopen autos –  mobilhome verkopen